Voorstellen

Mijn naam is Mirjam de Jong, gediplomeerd als therapeut in:

  • Bachbloesem remedies voor mens & dier
  • Edelsteen therapie
  • Cognitieve therapie – mindfulness
  • Aura & Chakra healing
  • Kruidengeneeskunde
  • Energetisch behandelen van mens en dier
  • Meditatie & Visualisatie coach

Ik ben 45 jaar, getrouwd met Erik en we hebben 3 prachtige honden, een lieve poes en 3 knappe kippen.
Dieren zijn altijd heel belangrijk geweest voor mij, dieren hebben dan ook een positief effect op ons leven en ons welzijn. 
Dieren zorgen ervoor dat je nooit alleen bent, naar buiten moet voor een wandeling en er altijd iets is om te knuffelen 🙂

Naast Veerkracht door Mir heb ik een hondenschool en ben ik werkzaam als virtueel & social assistent. Niet meer voor een werkgever werken zorgt ervoor dat ik flexibel ben en regie heb over mijn eigen leven.
Iets wat ik heel belangrijk vind.

Al deze opleidingen heb ik gevolgd, omdat ik mezelf graag op dit gebied verder wilde ontwikkelen. Vanaf jongs af aan weet ik dat ik hoogsensitief ben, erg gevoelig voor geuren/visuele beelden/geluiden. Als je jong bent weet je niet hoe je daarmee om moet gaan, dit ben ik mezelf aan gaan leren en te ontwikkelen.
Ik weet nu prima hoe ik mezelf kan afsluiten voor emoties van mensen, zonder ze over te nemen maar wel waar te nemen.

De opleidingen  die ik gedaan heb, passen prima bij wie ik ben en wat ik graag wil overdragen naar andere mensen. Leren omgaan met wie je bent en wat je oppakt uit de buitenwereld.
Mensen in balans brengen, terug in hun veerkracht helpen en ondersteunen op de gebieden waar ik goed in ben.

Ik heb het ervaren als een mooi ontwikkelproces en een mooi pad om te bewandelen, daarom help ik anderen hier ook graag mee. Er is zoveel meer wat je helpt hierin te ondersteunen, dan mensen zich realiseren.

Buiten het helpen van mensen, help ik ook dieren.
Dieren zijn net zo – zo niet meer – gevoelig als mensen, ook zij zijn hulp nodig om de prikkels te verwerken met bijvoorbeeld de mooie ondersteuning van Bach Bloesem, etherische olie en een energetische behandeling.