Bach Bloesem

Bach Bloesem Therapie

Bach Bloesem richt zich op het geheel van de mens of het dier. 

Dr Bach zijn denkwijze was, dat bij alle ziekten eerst gekeken moest worden naar de gemoedstoestand van de patient. Zo kan een gezonde geest een gezond lichaam geven.

Als we uit balans zijn, en niet lekker in ons vel zitten, heeft ons gedrag en ons `zijn` een hele andere waarde.

Bach bloesem werkt in op de emotie van mens en dier, hierdoor komen ze beter in balans en kunnen ze de situatie beter een plaatsje geven en accepteren.

Er zijn 38 Bach remedies, die ieder op zich weer ondersteunen bij een betaalde emotie of gedrag. Door de remedies te combineren, kan je zo tot een mooie hoofdremedie komen  die op diverse vlakken zijn werk zal doen.

Ik heb alle remedies in huis, ben gediplomeerd en maak veel gebruik van Bach remedies voor mens en dier.

Bach kan naast reguliere medicatie en homeopathie worden ingezet. Het is niet verslavend, je kan het niet over doseren en het is niet schadelijk voor je lichaam. Het is allemaal puur natuur.

Let wel: Bach Remedie is nooit een vervanging voor een dokters of dierenarts bezoek/advies! het is ter ondersteuning. 

Hoe ga ik te werk

Als je een remedie wilt voor jezelf of je dier, dan neem je contact met mij op.

Ik zal je dan een formulier toesturen, die je mag invullen en naar mij terug mailt. Op basis van je antwoorden, kan ik een remedie voor je maken. Een remedie bestaat meestal uit maximaal 5 soorten remedies.
Vaak maak ik gebruik van de biotensor om een remedie uit te meten. Deze laat mij weten of ik de juiste remedie heb gekozen.

Als de remedie klaar is, stuur ik je een mail en een betaalverzoek. In de mail vraag ik je om je adresgegevens.
Als de betaling binnen is, zal ik dezelfde dag de remedie nog versturen.

Bij de verzending zit het flesje van 30 ml en een duidelijke omschrijving. Uiteraard ben ik altijd bereikbaar voor vragen.

Na 2 weken zal ik contact met je opnemen om te bespreken hoe het gaat, of je verschil merkt of dat de remedie misschien wat aangepast moet worden.